Biofamiljen

Tjenare tjenare… en måndag närmare till jobb.. oj nej ska försöka att inte tänka så lol. Iallafall, igår på morgon upptäckte vi att någon jääävel snott våran cykel. Det rådde total panik i hemmet för det är isaks pappas cykel och det kändes INTE kul hehe. Så jag och mama for me bilen en sväng för att leta den.. gick inge bra.. mamma släppte av mig och theo och vi letade pokemon istället.. Det gick lite bättre fast ändå åt helvete. Jag hittade skitmånga pokemons.. asså var typ omringad av 4 st samtidigt men då fick jag slut bollar och jag kan inte köpa fler för mitt kort funkar inte LOL!!!!  Så dagen började jävligt dåligt.

 

Sen gick jag hem och sminkade mig och spelade in video + att jag och isse var ute och letade cykeln lite till utan framgång…. När jag var klar med videon följde jag isse på krysset och sen for vi på ica kvantum och sen träffade jag upp emmisen. Det var BIODAGS med mamma och fanny hihi!! Så våran lilla girlsquadfamily gick och såg den här nya komedin ”Mike and dave need weddingdates”, eller hette den så?? Den var iallafall skitbra och kul som fan. Efter bion gick jag hem och frågade isse om vi ine skulle ta en sista svängom och leta cykeln för annars hade vi ju varit tvugna att ringa hans föräldrar dagen efer hehe… Så vi gick ganska länge i mörkret och på hemvägen ser jag en cykeljävel, säger : är de där den??? å isse ba jaaa. Och det var alltså DEN !!!! vi hittade den olåst så förmodligen var det ju jag som glömt låsa den senast när jag drack sprit. Ska aldig mer lämna en cykel olåst och aldrig mer dricka sprit. Men FÖRSTÅR NI ATT VI HITTA DEN ???? Det såg ut som någon bara lämnat den där tvärt och skulle ta den igen så att vi gick den vägen JUST DÅ !! allså det var ju fan övernaturliga krafter som verkligen var på vår sida. Funderar på att köpa en lott idag på rikt asså.

 

Idag sovde jag lite väl länge för de blev en sen gårkväll.. nu tänkte jag gå ut på stan och köpa en puder för jag har 0,0 gram i min närvaro. Sen måste jag spela in en till video.. hehe oj känns som jag tagit på mig lite väl mycket. Men de fixar jag ! Hej då hej hej

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *