Sista veckan på semestern..

 

Heeej å sorry som fan för frånvaron men bloggen är tyvärr min sista prio för det är ändå ingen som läser den hehe.

 

Iallafall!! va har jag typ gjort ??? Hmm måste tänka. Men torsdag var ju första dagen hemma efter stockholmo. Då var jag på ett så jävla dåligt humör till att börja med men efter lite pokemon i parken med polarna kändes det bättre. Seen redigerade jag typ hela kvällen tills jag tog en paus och gick på bio med isse och hans polare.

 

Fredag spelade jag in videos och sen hade fanny middagsbjudning ! Så jag , morsan och emmis for och åt hennes burgare med sötpotatispommes hihi. Sen drinkade vi på ballen all night long och jessica kom också förbi! Tog en cab till stan och gick på olles i typ 20 min hehe var så jävla mycket folk men vi kände inte en jävel så vi drog hehe.

 

 

Lördag sovde jag länge som fan, men for och köpte plåster till min fucking brännskada (!!!), som jag råkat skaffa mig pga locktången….. sen var jag tvungen att redigera en video, städade, skjutsade isse och hans polare. Och sen var typ klockan 5 innan jag kunde börja duscha och fixa mig ! omg. Sen kom emmma över för en drinkkväll hihi

Igår = söndag = jag va bakis. Men kl 4 skulle vi på släktkalas så pallrade mig upp och duschade iallafullafall. Efter kalaset for jag hem och städade och sen ba BAM försvann strömmen i hela stan! Isse kom hem och då for vi på oväders-jakt hihi. De var spännande och vi såg ganska många blixtar. Vi var ute lite väl länge insåg vi när vi skulle handla men kom på att allt utan maxi hade stängt hehe men vi fick iallafall pallra oss dit , sen åt vi kvällsfika, spelade lite playing with fire och sen somna jag som en stock för jag var så jääävla trött.

 

Idag är det måndag. Idag är det första dagen på min sista semestervecka :'( Panik gånger 10 000… Måste spela in videos all fucking day så vi får se när vi hörs igen hehe.

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *