MOT STOCKHOLM & QUEEN B!

Heej å sorry för the badest update ever !! Har blandning mellan sommarlov och stress-panik!!

I helgen var de ju trästocks ! I fredags partajade vi hos Signe, sen gick vi en sväng på Olles och sen lämnade jag polarna där för jag ville ju verklige se Cherrie hihi. Så jag mötte upp isse och sen såg vi henne tillsammans. HON ÄGDE !! BÄST!!

I lördags städade jag typ hela dagen för de hade jag inte haft tid med under min jobb-vecka LOL! Sen kom fanny, julle å alle hit och vi partajade hihi. Sen gick vi till trästocks för att se hans erik och sen var det godnatt. En jävligt snabb resumé får de bli för jag sitter naken och ska med ett flyg LOL

Söndags var jag jävligt bakis och trött som ett jävla as. Men jag, mamma fanny isse å theo for iallafall en sväng till Boviken och ba chilla hihi. På kvällen tog vi de ba lugnt.. gick en sväng med theo på Rovön och sen spela vi lite kort och såg Zootopia ! Alltså den filmen var SKITBRA! trodde aldrig jag skulle tycka det.

Igår hade jag stress-panik hela dagen. Skulle spela in video, hämta ut paket, redigera video, packa, duscha håret, sola, busa mig LOL !! Jag blev klart med videon kl 12 så jag har inte sovit många timmar alls..

 

MEN IDAG ÄR DET DAGS !!!! QUEEN B I STOCKHOLM WIHOOOO!! känns helt otroligt amazing hihi!! vi ses där ! Kommer ju hem imorrn så vi hörs senare i veckan för jag pallar inte ta me datorn. Nu är det jävligt stressigt så jag måst dra Hej då heeej <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *