Råttkung

Tjenare vad gör ni ?? lever lajf i solen och fånger pokémons ? <3

 

IGÅR sluta jag 4 som vanligt. Då gick jag hem och öppnade paket i sinne.. alltså de var sååååååååå himla fina grejer att jag kände livslust igen LOL hehe !! Längtar tills jag ska visa er för jag har så mycket inspo jag vill dela med mig av hihi. Men ni kunde ju se lite sneakpeak på min snap för ja kunde inte hålla mig ! @saandrali heter jag där om ni missat hehe. Annars får ni vänta till typ nästa vecka nån gång

Efter jag provat kläder och gjort läggan till ett bombnedslag gick jag ut på en prommis. Gick broarna och när jag var på typ andra sidan älven såg jag en skitcool pokémon men hade slut bollar !! PANIK!! var alltså tvungen att kuta till närmaste pokéstop, kuta tillbaka men då var den borta :'( Höll dessutom på att kissa ner mig så det var inte ett så bra moment i livet.

Sen for jag hem , bytte typ sko sen gick jag på bolaget för att göra mig redo för helgen. Det är ju trästocks !! och min NUMBER 1 IDOL CHERRIE SKA JU UPPTRÄDA !!! YEEEY!! är så taggad

Seeeen for jag och isse på en konstig pizzeria, salladen var ingen höjdare hehe men han sa att pizzan var god iallafall. Blev sen middag som fan, typ kl 20.00 oj oj. Sen handla vi lite på Coop och sen for jag hem för att redigera, städa & duscha. De var den dagen de.

 

 

Imorse försovde jag mig som faaaaaaaaaaaaaaannnn… men hann ändå NÄSTAN i tid för min fix rutin har gått från timmar till minuter hehe.. orkar inte sminka mig nå fint när jag ändå sitt på ett kontor.

Slutar 4 idag like every day..då ska jag först försöka gå en prommis så mitt ägg kläcks nån jävla gång. Sen ska jag skjutsa mamma till en polare och resten av kvällen måst ja typ göra mig redo för helgen. Är så trixit när man jobbar till 4 när man ska på fest. Så idag måst ja som tvätta hår, måla naglar, busa-mig .. ja ni vet sån skit. OCH LÄGGA MIG I TID !! oj oj puss

Min snygga lilla älskling <3 Såg ni den här på insta och tänkte ba ”åhh lyllo sandra hon är på stranden med världens finaste chihuahua ”.. då tänkte ni fel… jag jobbade men mamma skickade mms-bild

P.s. Vilken level är ni??
P.s 2 vilken pokemon hatar ni mest??? Jag hatar rattata för jag har snart en hel jävla råttkung. Vet ni inte vad en råttkung är för nåt kan ni googla.. men jag varnar er 
Ps 3. Vill ni att jag startar en pokémon – blogg?

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *