Nytt hos KICKS

 

En ny highlighter från Laura Mercier som ser helt gorgeous ut… finns i andra färger också som jag hellre vill ha men fanns ingen bra bild på dom LOLMaybelline har såklart också hakat på tåget med Liquid Lipsticks.. Måste ju ba provas hihi


Solpuder från YSL utan glitter som ska ge ett naturligt gyllene resultat… vill verkligen ha. Känner att jag har ett enormt litet utbud av bronzers.. och den här är säkert skitbra men tyvärr skitdyr

Lip & Cheek color, krämrouge som även kan användas på läpparna. Låter konstigt men nice

Produktinformation: ” Transparent, strålande och sprudlande färg. Ultralätt konsistens, ultralätt lyster. En touch av fräsch färg till läppar och kinder. VARIFRÅN FÅR DU DIN GLÖD? Inifrån – från din passion, din entusiasm, din energi. Ditt driv till att göra vad du vill. Och Genuine Glow tar fram din inre glöd.

Fattar knappt vad det är men vill ha..


Läpp-palett… ganska fula färger men fin paketering

 

Ariana Grandes nya parfym.. jag totalälskade ju nr 1 så måste springa och lukta på den här snarast.


 

Produktinformation ”Mer än bara viktlös täckgrad. Denna silkeslena hybridformula behandlar samtidigt som den neutraliserar missfärgningar under ögonen och förbereder huden för en perfekt applicering av concealer. Ögonen ser fräschare och klarare ut på en gång – och på lång sikt. För alla som önskar en jämnare färg under ögonen på en gång, samtidigt som den arbetar på lång sikt. För blå eller lila ton under ögonen använd Bisque. För brun eller grå ton under ögonen använd Peach.

Låter ju fan helt makalöst bra

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *