Halvvägs till helg !

Heeejsan nu är det mindre än halvvägs kvar till helg & semester igen HIHI IIII

 

Igår slutade jag lite tidigare, höll på dö så jag var tvungen att lägga mig och sova en hel timma för att få lite energi hehe. Sen gav jag mig ut ensem på pokémon-jakt. Jag hade helt slut pokébollar så var ju liksom tvungen. Gick lite väl långt när det var så himla varmt så tvingade isse att hämta mig hehhe.

 

Sen åt vi middag och sen var jag tvungen att städa & redigera. När jag var klar gick jag och mötte mamma och theo vid älven en stund. Petter skulle ju spela men jag var mest intresserad av att pussa på theo hihi. Vi var inte där länge alls för ingen av oss var särskilt intresserade + att jag hatar stora folksamlingar hehe.

 

Istället gick jag på solariet, sen gick jag vidare till karamelltåget & köpte sprite, sen gick jag hem och duschade och sen var det läggdags hiiihi. 

 

Imorse var jag nåt så jävulskt trött.. men snart slutar jag, då ska jag hem och prova massa kläder som jag hämtade ut på lunchen + att jag ska hämta ut ett till paket hihi. Sen måste jag redigera lite till också tänkte jag fara på systemet så det är bortgjort inför helg hehe. Men sen har jag egentligen inga planer. Vi hörs imorrn <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *