Pokémon GO

 

Heej och hopp! Igår jobbade jag till 16 , efter det gav jag mig ut på promenix med Theo, jag gjorde även mina första pokémon-fångster och nu är jag helt jävla fast hehe.

 

Gick illafall broarna, sen kom jag hem och redigerade lite innan jag följde med isse för att han skulle köpa mat och jag ville ha fler pokémons iihihh. Sen gick jag hem igen, redigerade lite till och sen mötte jag upp emmisen för en svängom i solariet plus lite mer pokémon-jagande. Jag har blivit besatt. Hade till och med gått hem och lagt mig men när emma skrev att hon hittade en cool pokémon var jag  bara tvungen att he mig ut och jaga den hehe. Men hittade inte just den :'( Måste leta mer idag.

 

Sen hade jag skitsvårt att somna för ville ha fler pokémons plus att jag var hungrig och hade ont i magen lol hehe. Somnade tillslut iallafall men typ kl 12 och jag ville ju lägga mig tidigt… jaja.. tog mig upp imorse iallafall men är nådigt trött . Gick hemifrån lite tidigare för att jaga fler pokémons hehhehe alltså vart fan ska de här sluta. 

 

Jobbar till 16 idag igen och längtars tills jag slutar.. ska jaga… hehehhehe . Fast måst ju redigera men jag ooorkar inte !! ja vill jaga. Hej då. Är ni lika besatta ??

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *