Bio & beach party

Tjoo asså jag suger på blogga hehe.

I torsdags iallafall så var jag lite smygbakis hehe. Ägnade typ hela dagen åt att fota kläderna i inlägget nedanför, tog skitlång tid hehe. På kvällen var jag på bio me fanny och mamma och såg the purge 3 !! Den var ganska bra hihi

Fredag, allså igår hade jag inga planer. Gick på stan på dagen, solade solarie, duschade hår och på kvällen gjorde jag och emma en spontanare. Vi for hem till hennes jobbpolare för balkonghäng och sen blev det en utgång på olles hihiii så de ve var jättekul!

IDAG är jag bakis och jag vaknade nu, alltså kl 13 LOL!! Men de är typ enda chansen för mig att inte vara bakis som fan hehe. Så de känns som jag mår helt ok och är redo för BEACH PARTY YEEEY HEHE .

 

Sneakers -family på bio <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *