Drömmig lill-lördag

HEeejsan !! Alltså igår hade jag värsta dröm dagen!!! <3

 

Jag vaknade med no plans at all, tills mamma skrev att hon ville ha theo och smör hehe. Så då gick jag hem till mamma och blev äntligen återförenade efter hennes kreta-resa hihi yeey. Jag fick dessutom presenter i form av smirnoff frozen drink och toblerone COCONUT !! Can you belive it ???? I can’t

Mammi sa iallafall att hon skulle till Boviken och efter många om och men följde jag med hihi. Jag trodde inte att jag gillade att chilla på stranden , det var därför jag tackade nej till att följa från början men alltså de var fan underbart. Kanske för att jag inte träffat mamma på länge så vi hade mycket att prata om hihi. Sen kom den bästa överraskningen: Fanny , Julle och Alle joinade hihi
När jag var hemma duschade jag mig och fixade mig lite och sen skulle jag gå på apoteket och hämta ppiller men barnmorskan hade gjort fel igen. Vad fan händer ? Hon måste få sparken? Så jag fick välja at vänta tills personalen på apoteket fått tag i barnmorskan eller betala 300 spänn. Jag valde såklart att vänta så nu sitter jag och väntar på att apoteket ska ringa …. har liksom 0 piller kvar nu hehe

JAJA, hade inga planer för kvällen så frågade vad fanny skulle göra och hon sa att hon skulle åka flotte me hannes polare. Så jag bestämde mig för att joina hihi. Så vi åkte hela kvällen på en flotte dom byggt, lyssna på musik, drack alkoläsk, några körde vattenskoter och åkte ring. Goals. Vill ha en flotte och vill ha en vattenskoter, för alltså det såg så jäävulskt kul ut. Sen blev det en rätt tidig hemgång så då kom jag hem och städade lol hade inte hunnit göra det och hatar att vakna till ett kaos.

IDAG är jag trött som jag alltid blir av alkohol för jag tål fan inte skiten alltså. Drack extremt lite men blir ändå sliten som en krigare i vinterkriget. Har iallafall 0 planer för idag med. Förutom ppillerna hehe. Så får se vad som händer. See you later <3

 

Har typ ba sugiga bilder från snap men här är iallafall en bild från stranden hihi <3

 

På väg till byske

 

Alltså vet ni hur jävla god den här var ?????? drömmen

 

Soo fucking beautiful var de i byske igårkväll <3

 

Haha jag ser typ inklippt ut lol

”A dog, a man and snus in the sunset” döpte jag det här fotot till

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *