Heeeej jag är verkligen inne i semester-mode just nu så glömmer bloggis litegrann heehe. Jag har väll egentligen inte gjort något vettigt alls ? Har gått på massa långa promenader med theo hihi. Idag doppade vi oss till och med i älven hiihi. Sen har jag varit stan också, idag köpte jag två böcker och sen har jag chillat på mammas balkong , solat och läst bok, goals. 

 

Nu är klockan snart 9 ?? Fattar inte att dagarna går såå himla snabbt. Jag ska iallafall tvätta håret nu för det är kaos hehe. Sen hoppas jag att Isse kommer hem nån gång.. det finns nämligen en ny skejtboard-ramp så gissa om jag ser honom mycket? Svaret är nej heheee.

 

Imorgon kommer äääntligen Fanny och mamma hem !!!! OMG känns som dom varit borta i evigheter, har saknat dom så himla mycke !!!!! Så det blir bara att dom kommer hem, det enda dåliga är väll att jag inte får ha theo på heltid buuhu min älskade vovve <3

 

Men nu ska jag sätta fart, ska som sagt tvätta håret och sen måste jag redigera en video som ska upp imorrn! Hoppas ni också har det bra och lever lajf i solen !! hugs and kisses

Min älskade son hihi <3 Får dock panik av tanken att han inte kommer leva lika länge som mig ??? jag vill inte leva utan honom. Oj oj oj jag har aldrig tänkt den där tanken förut men omg va fan ska jag göra? Jag måste försöka hitta ett piller som gör att hundar lever föralltid 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *