Lever lajf

Heeeej long time , no see <3

 

I lördags sovde vi länge hehe. Sen skjutsade jag isse till skejt och jag gjorde mig redo för dagen. Typ kl 5 kom Emmisen och vi for på Maxi för att handla till våran spontana grillmiddag hiihi. Så jag och emmisen handlade sen fick isse grilla hehe. Sen hade jag och emmisen en girls best friend night och drack drinkar , snacka skit, och njöt på balkongen för de var typ första gången man iallafall kunde skymta solen hehe lol. Sen gick vi på Olles och de var fan första gången på länge jag hade kul ute på en klubb ! Kanske för att det inte var mycket folk och vi ba chilla. Jag gillar nog mer chilla än att rejva och jag gillar tyvärr inte stora folksamlingar så de var nog därför de var så himla nice hehe.

Igår var det söndag och jag var bakis som faaaaan. Men de blev iallafall bättre med tiden. Gick en prommis me theo och sen for vi till isses föräldrar och åt grillat hii mums. Sen gick vi till Nordanå och spela fotboll me Theo. Efter de var klockan ganska mycket, typ 9, men vi bestämde oss för att fara till Isses stuga och övernatta hihi yeeey ! Så vi packa in täcke och theo och åkte iväg. Sen hade vi bara en myyys kväll me tända ljus och kortspel hihi <3 goals

 

Idag åkte vi hem direkt när vi vakna för isse skulle jobba och jag med hehe. Nu har jag iallafall hunnit duscha, svarat på en massa mail och ska sätta igång att redigera lite !! Okej nu är de bara en vecka kvar av min semester loool, första veckan var jag uttråkad och hade panik men nu har jag fan börjat vänje mig, de här är ju life hehe. Jaja nu ska jag sätta igång hej då puss kram

 

Våran utsikt igårkväll <3 wow <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *