FRIDAY!

Heejhejhej. Igår spelade jag in en sminkvideo och det tar ju typ hela dagen hehe. Seen for jag och Isse på Coop och handlade.  Mitt största uppdrag var att köpa en adapter, upptäckte dock idag att jag köpt den helt i onödan LOL. Nume har nämligen skickat en ny locktång ihi YEEEEY <3<3<3<3 Trodde dock att jag fått en med fel kontakt men idag hittade jag en adapter som följde med i lådan lol.

 

Iallafall. Efter besöket på Coop for Isse och skejta och jag gick prommis med älsko (theo). Sen fick vi besök av Emmis, hon var på jakt efter en plattång så de fick hon låna hihi , som tack för det så fick hon vara barnvakt åt theo hihiii 😉 Jag och Isse skulle nämligen på BIO !! YEYYYY 😀 Vi såg Independence day 2, tror jag den hette ?? Det var kanske lite vääl mycke pang pang och utomjordingar för mig men tyckte endå den var skitbra hihi. Såå helt klart sevärd !! Kanske för att Liam är med. Ni vet han som KUNDE ha varit Katniss kille. Tycker ni hon gjorde rätt väl som valde Peeta ?? När jag läste boken tyckte jag ändå de för då lärde man känna han på djupet. Men han är ju inte lika cool som Liam . Va fan hette Liam i filmen??? jag kommer inte ihåg. Är han fortfarande ihop med Miley??? SKANDAL isåfall. Hehe ja oj. När bion slutade så hämtade vi vår bäbis hos Emmis och sen gick vi och la oss typ dirr 

 

IDAG har jag redigerat klart videon jag spelade in igår yeeey. Sen har jag duschat håret, fixat hår, sminkat mig, gått me theeeo och nyss var jag på stan. Jag gillar ju inte att gå på stan längre men tänkte att det skulle va lugnt om jag sprang en snabbis nu innan de stänger. Och de gick ändå bra hihi. Höll dock på dö när jag skulle bära hem allt jag handlat + alkohol från Ica !!! SATAN SÅ VARTM de var med en kraftig hoodie. Det är ändå 17 grader ute och fuktigt som fan och de var inte jag beredd på hehe. Nu ska jag gå en långprommis me theo <3 Vet inte när isse behagar komma hem.. han har varit i umeå hela dagen så antar att han kommer hem sent. Tur jag har theo hihi. Nu måste jag gå och pussa han heej dåå<3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *