Dag 2 på semestern

TJA. Da 2 på min semester och jag har fan paniiiik haha lol. Vad fan ska jag göra på semestern ??? det ska ju regna var eviga dag??? Och utan rutiner får jag fan inget gjort lol. Har typ problem att bara svara på ett mail. Men det hade jag faktiskt tänkt göra NU. ALLA mail ska vara besvarade innan jag gör annat hehe OK?? Tror jag har extra mycket panik just idag för att Fanny och Mamma for till Kreta imorse.. det är ju egentligen jag som taggat dom att fara och har sagt hela tiden att jag inte har några problem med att dom far utan mig men seriööööst nu vill jag inget annat än att följa meeeee hehe åh guud. 

 

Isse är på jobb idag så jag känner mig extremt ensam och övergiven. Drömde dessutom sjuuukaste jävla mardrömmarna inatt så känner mig helt slut. Hmmm ja så jag mår inge bra idag… vill att isse ska komma hem och krama mig…

 

Igår iallafall så fick jag en del gjort. Jag redigerade, tvättade, städade, gick broarna.. hmm jaa sen på kvällen kom jag och isse på att vi skulle fara och köpa ett sällskapsspel så vi for runt hela stan och letade men vi hitta inget kul hehe… så tipsa gärna om spel 😉 Vill köpa ett tvspel för fanny har nyss gjort det men de kosta fan 3 k så de känns inte aktuellt tyvärr hehe.. Så istället för sällskapsspel så spelade vi dataspel istället och sen var de läggdags hehe.

 

Det enda bra idag är att jag är med Theo <3 sötnosen <3. Har inga planer för kvällen så hoppas de blir nåt kul. Imorgon MÅSTE jag spela in videos… vet inte varför jag har så svårt att ta tag i det hehe. Gud så osammanhängande det här inlägget blev sorry vi ses <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *