STADSFESTEN 2016

Heeeej,

Nu är stadsfestenhelgen över så jag tänkte försöka göra en kort summering.

 

FREDAG. Solen lyste, jag fick sluta tidigare + att jag fick semester = humöret var på topp!! Vid typ 6-tiden kom Emmisarna hem till mig och vi drack några drinkar på våran nya uteplats så vi fått hihii goals. Sen gick vi över gatan till Zandra där alla andra polare också var ! Så förfesten fick 10 av 10. Sen gick vi på festival och heeelvetet så mycket folk. Nästan för mycket folk för min smak hehe. Typ kl 1 började det dock SPÖREGNA. Isse ville verkligen ha en våffla me nutella så vi gick och köpte det och då blev man fan blötare än när man har duschat ???? håret blev kaos . När vi gick hem var det en kille som sparkade isse ???????????????? alltså han var full som ett jävla as , ville låna våra mobiler men vi sa nej och då sparkades han ??? Inte hårt men ändå?? jag blev så jävla förbannad. Har varit på fest med den killen förut så vet vem han är men trodde inte man kunde vara så jävla dum i huvudet. SKa hänga ut han i en video. Skoja men ja vill

 

LÖRDAG. Jag var inte ett dugg bakis. Alltså jag blev typ inte full nån av dagarna ??? Kanske därför jag mest tyckte det var jobbigt med så mycket folk hehe. SÅ lördag vaknade jag och gick på stan för att köpa en ny outfit heheh. Sen gick jag hem och duschade, gjorde mig i ordning och sen var jag klar skittidigt så fick vänta jättelänge innan de var dags att fara hehe. Men tillslut så hämtade Fanny mig och vi for på förfest hos Sara ! Inte nog med det, efter ett tag for jag på en till förefest heheh hos Emmap. Sen gick vi på festivalen igen och de var lika mycket folk som tidigare hehe . Vi började dessutom bråka med en jävla idiot i baren. Alltså OMG de finns så många idioter så jag blir mörkrädd. Och alla som visat sig vara idioter har varit skiitfulla = alkohol gör fok till idioter. Hårda ord men de är sanningen hehe. Sen gick jag och mötte upp Fanny och gänget , dom var i verandantältet och där var det bättre ! Förutom att det fanns gubb-idioter där som försökte dansa och typ tog några polare på snippis ??????????? ännu en idiot. Oj låter jag arg ? Jag kanske inte ska fara på stadsfest nästa år hehe.

 

Iallafall , efter en liten stund på verandan gick vi till karusellerna och det var höjdpunkten på hela helgen. Jag ÄLSKAR virvelvinden. Jag hade glömt hur jävla mycket jag älskade den. Jag tror att den karusellen är guds gåva till mänskligheten. När man åker där mår man 100% bra, man tänker inte på några problem i livet utan man lever i nuet och man kan inte stänga käften för man skrattar så mycket hehe. Jag tror den kan vara lätt beroendeframkallande. Iallafall om man har beroendepersonlighet som jag. Tur dom bara är här en gång per år då.

Efter karusellerna köpte polarna langos och sen träffade jag upp Isse och vi gick hem och la oss dirr.

 

Så ja, summa summarum av Stadsfesten 2016 = 

 

  • För mycket fulla människor. 
  • För lite alkohol till mig hehe. 
  • Många idioter.
  • Goda alkoholglassar från N1ce. Måste fan beställa hem ett gäng. Gul & röd är godast om ni undrar
  • Kul förfester med polarna

Jag känner dock att jag inte passar in i offentliga sammanhang längre. Kanske låter bitchy att säga det men jag kan inte slappna av utan känner ju att jag är konstant ut-tittad. Och jag har kanske varit med på 198 bilder i helgen. Dom flesta som kommit fram är jättesöta och snälla men en del har varit skitfulla, slitit i mig , skrikit i mitt ansikte och jaa.. ni kanske förstår att det inte är så kul. + att jag tappar bort polarna hela tiden när jag blir stannad och sen ska jag gå själv och försöka hitta igen dom. Oftast när dom hinner se att nån tar tag i mig så väntar dom på mig och det är u typ ännu värre för då får jag skuldkänslor och känner mig jobbig. Hehe ojojoj jaaa vi får se hur jag gör dom kommande åren. 

 

Söndag mådde jag som en ängel 🙂 Jag hann typ aldrig bli full på hela den här helgen men de var kanske lika bra. Så igår stooorstädade jag hela lägenheten, dammtorka, dammsög, you name it. Spontankörde dessutom en tvättmaskin. Hemmafru-goals eller hur ? Och känner mig som en vuxen. Brukar inte vuxna göra så när dom fått semester? storstäda alltså. Sen åt jag och Isse lax till middag. På kvällen gick jag en prommis sen hämta isse mig och då for vi till ett skiitmysigt ställe vid älven. Tänkte grilla så gjorde upp en eld men vi var så mätta efter laxen så vi släckte elden och for hem hehe. Vi spelade lite bubble struggle sen var de läggdags <3

 

Idag är alltså min första lediga måndag på min semester! Feels god but a little bit panic attack hehe. Är inte vad vid en fri vardag ? Har iallafall skrivit en lista för att få lite struktur hehe. Måste ju ändå blogga, redigera videos, hämta paket, plugga inför en video jag tänkte göra imorrn hehe lite så. Så jag har grejer att göra minst sagt. Nu ska jag börja med att driva in lite pengar hehe, vad är det med företag som inte betalar sina fakturor ??? LOL. JAJA . Världens längsta inlägg sorry . Vi ses inom en snar framtid <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *