SEMESTER & STADSFEST !

HEEEJ IDAG ÄR DAGEN D!!! Alltså dagen då jag äntligen får gå på stadsfesten hihi.

 

Igårkväll hände det inge kul alls. Jag gick broarna när jag slutat jobba och sen tvättade jag håret, städade , lockade håret, busade mig. Det är typ det man hinner på en kväll hehe.

Så imorse fick jag gå upp tidigt som faan för att hinna duscha bort BUS:en hehe. Men de var de värt hoppas jag . Idag slutar jag 4 och sen kommer det nog bli stressigt som fan för jag är inte så snabb på att fixa mig hehe. 

 

Eve kom dessutom med en överasskning tidigt imorse: HON ÄR PÅ VÄG HEM HIHI <3 Såå ikväll blir det stadsfest för hela bunten. Vet dock inte vad vi ska göra innan men de sprollar väll hiihi. Uppdateringen kommer väll vara åt helvete i helgen men hoppas ni kan förlåta mig ! ska försöka filma så mycket som möjligt iallafall!

 

OCH JUST FFAAN !! JAG FÅR SEMESTER IDAG !! ASSÅ OMG jag glömmer det hela jävla tiden haha för just nu har jag bara stadsfest och outfitproblem i skallen. Vi ses ikväll <3

 

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *