TORSDAG & nya sneakers

Tjenare <3 Igår slutade jag sent , eller ja klockan 5 men de är ganska sent hehe. Snippade på bolaget och sen for jag hem och åt ett ägg till middag. Seen redigerade jag pyttelite och sen gick jag och hängde lite me morsan och fanny. Fanny drack cider och skulle på party… jag var nådigt avist. Alltså nästa år måste jag komma ihåg att det är fan ett MÅSTE att vara ledig på stadsfesten. De är ju fan enda veckan de händer nåt. 

 

JAJA mitt mål hos morsan var att ta den saknade chihuahuan hehe. Så jag tog honom och sen gick vi ut på prommis med Emmis. Vi var ute rätt så länge så jag hann bara ta en kvart i solariet innan de var läggdags hehe. 

 

Idag är det torsdag ! Dan före dopparedan. Med det menas alltså dan före stadsfesten dag 1. Och omg jag får semester imorgon. Jag glömmer det hela tiden och sen blir jag skitglad när jag kommer på det hehe. Men känns fan overkligt att jag ska vara ledig ?? Har dock skiiitmycket att göra med youtube nästa vecka men är iallafall ledig från ett jobb hehe.

 

Idag slutar jag 4. Planerna är att gå en prommis, tvätta hår, bus:a mig, typ färga ögonbryn? prova outfits. EEHH JAA göra allt klart inför morgondagen hihi 😀 Har dock ingen aning var jag ska förfesta men det löser sig.. hoppas jag kan sluta lite tidigare imorrn för annars blir det stttreeesssss.. JAJA  Vi seees <3

 

 

Och just jaaa köpte som sagt nya sneakers igår ! Samma som förra året hehe.. fast då hade jag helvita och nu körde jag på svarta ränder. Älskar av någon anledning lappen under snörena hehe. Kan vara för att det glimmar i guld hiiiihihhii …. ni vet ju hur jag är med grejer som glimmar. Älskar dom iallafall och nu kan jag äntligen slappna av för jag har en ren och fin sko <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *