TISDAG

Tjoo va händer jao?? 

 

Igår jobbade jag till 4 som sagt. Då gick jag och hämtade ut paket och sen provade jag kläderna som var i paketet hehe. Tiden gick så himla fort och jag var så himla seg så det gick typ flera timmar utan att jag fick nått vettigt gjort hehe, hatar när det blir så.

 

Tillslut tog jag mig ut på en promenad iallafall och avslutade den på solariet hehe. Sen gjorde jag inte så mycket vettigt.. typ provade en ny locktång och tog bort mitt nagellack hehe LOL. Började lyssna på en ny ljudbok igår så blev helt fast i den !! 

 

Imorse sovde jag lite väl länge igen hehe så är ganska ful. Jobbar till 4 idag med yeey och ikväll måste jag fan vara flitig. Har MASSA jag måste fota + en evighet av redigering som jag helt enkelt skjutit på lite väääl länge hehe lol. Sa ju att jag låg så himla bra till förra veckan så jag fastnade i ”chillmode”. Nu har jag mer att göra än någonsin hehe oj oj stressss . Men va fan solen skiner och snart har jag semester !!!! hugs and kisses

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *