Tjeena.. Igår sluta jag jobb 16.30 och då for jag och Isse på utflykt hihi

 

Vid tyyp 7 – halv 8 var vi hemma igen och då skulle jag äntligen tvätta håret heheh. Sen redigerade jag video, gick en snabbis me theo , BUS-ade mig och sen var typ kvällen över?? Den gick verkligen undan. Men vi fick iallafalll äntligen somna med våran älskade och saknade theo <3<3

 

IDAG är det torsdag fast känns som en magical friday. Skulle egentligen ha jobbat till 5 men fick en glädjande nyhet igår att jag slutar 4 istället yeeeey 😀 Har no plans för kvällen förutom liiite jobb jag måste göra så det känns jävulskt skönt ! WIHOO långhelg here I come !

 

Min snygging äter en grillad kyckling <3

 

Dinner with a view !

ALLTSÅÅÅ älsklingen , kan man bli sötare?? ?<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *