ONSDAG

Tjeeena… va händerr??  så säger alltid isse när han svarar i telefon hehhhee (med en speciell ton )

 

IGÅR jobbade jag som sagt sent, fast inte lika sent som jag var beredd på så det var ju underbart hihi. Just efter 6 gick jag hem och hade fan lilla julafton hehe. Fick hem såååååå spännande och fina grejer som jag är väldigt taggad på visa er hihi. 

 

Det tog sin lilla tid att fota allt + att jag filmade och redigerade lite. Tillslut behövde jag en paus så jag gick och solade + att jag gick en minipromenad .. jag kan verkligen inte typ gå en prommis eller göra nåt annat om jag vet att det är något jag MÅSTE göra. Då äter min hjärna upp mig inifrån. Okej de lät kanske lite äckligt men ni fatta känslan hehe?? Så jag gick hem och redigerade nääästan klart tills jag såg solen lysa fram bakom molnen så jag gick ut på en längre prommis fast klockan redan hunnit bli halv 10. Isse ringde några minuter efter jag gått och undra var jag var för han hade precis kommit hem och undrade vart jag tagit vägen hihi. Så vi möttes upp och sen gick vi prommis tillsammans. Sen hann jag typ bara ta en dusch, sortera tvätt och sen var klockan fucking 12 innan jag somnade oj oj.

 

Jag är ändå inte så trött idag 😀 Alltså jag känner mig som en annan människa om man jämför med förra veckan?? Kanske för att jag börjat med kosttillskott och dricka järn (finns inget äckligare) eller för att jag sover längre och är fulare hehe…. eller så är det helt enkelt placebo. Placebo är typ det enda jag lärde mig nåt om under mina 3 år i gymnasiet hehe Lol. Iallafall så sa doktor Anders att mina blodprover såg helt normala ut fast jag tror inte på honom hehe jag skulle vilja kolla andra grejer nu när jag är igång. Jag är som sagt en beroendeperson hehe

 

Slutar halv 5 idag och då ska jag redigera klart och sen kaaanske tvätta håret. Det beror på om jag ska fira midsommar eller ej. Ja ni läste rätt. Just nu känns det faktiskt som jag inte ska fira midsommar utan istället vara hemma, spela in videos, redigera och inte dricka alkohol hehe. Har så himla mycket att göra just nu och nästa helg är det dessutom stadsfesten så jag kan inte spela in nåt då heller.. panne panik känner jag litegrann. JAJA oj gud endå så långt de här blev hehe hej <3

På tal om ingenting: Älskar mina nya örhängen från H&M, kostade endast 99 kr ! Dagens tips från Sandrisen

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *