TISDAG

Hello world, this is mee <3

 

IGÅR var det  full rulle på jobb, slutade 15.45 och då gick jag ut på en timmas promme och sen var det som sagt dags för lägenhetsvisning. Vi blev dock inte så förtjusta så vi kommer bo kvar hehe. Sen slog blixten ner som från en klar himmel i min hjärna : TVÄTTSTUGAN !!! Så fick kuta ner och tvätta hehe. Sen for jag och min älskade isse på en romantisk middag på tre kronor

 

Jag släppte av honom på skejt och hämtade emmisen för att ta med henne på en hell of a ride på Solbacken hihi. Vi for på Systembolaget, Rusta och Ica Maxi. Dom bästa affärerna vi har här i Skellefteå. Sen körde vi hemåt och tog en svängom på solariet hehe. Men va fan det är ju midsommar på fredag då vill jag inte ha samma hudfärg som en torsk

 

Seeen lallade jag på lite i hemmet bara.. redigerade, städade, duschade, var i tvättstugan. Sen hämtade jag hem isse och sen var det läggdags. Blev dock lite vääääl sent hehe. Men är inte så trött idag ändå 😀 Jobbar dock till 7 ikväll… heliga guds moder. Ser ändå ut som de ska regna så det kanske inte gör så himla mycket hehe. Det var allt från mig för den här gången 🙂 Hugs and kisses 

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *