Jag hatar vårdcentralen

Hej.

 

Hur mår ni idag ? Det är fredag men jag har 0,0 % fredagsfeeling tyvärr. Antingen beror det på vädret eller på min piss-dåliga dag igår…

 

Jag skulle nämligen på vårdcentralen (igen) så fick sluta tidigare från jobbet och när jag suttit och väntat och det var min tur fick jag inte ens komma in. Alltså blev så otroligt dåligt bemött så jag höll på börja grina. Hon fattade ingenting så jag gick därifrån och fick ringa doktor Anders kollega. (ni som sett vloggen vet ju vem Anders är) och hon var jättesnäll och sa att man aldrig kan neka någon med en remiss och fick ringa till vårdcentralen och sa att jag visst ska få komma dit. Så nu måste jag göra ett nytt försök men jag vill inte fara dit igen för hon var så dum. Åhh vill ba att det här ska vara överstökat :'( Och idag kan jag inte sluta tidigare från jobbet för vi är lite folk och då måste jag skjuta upp det över helgen och gruva mig hela jävla helgen… det pallar jag fan inte. Min enda chans är skippa äta lunch och istället försöka hinna dit? ååh ja har panik rädda mig snälla nån hehe..

 

ANNARS så igår efter jag ringt mamma och grinat så somnade jag såklart 🙂 Lol. Skulle städa och dammsuga men var helt jävla slut. Det här är en ohållbar situation fan. Vaknade iallafall när isse kom hem och då for vi på ica maxi stormarknad och handla och sen for vi hem. Då var det dags för min årliga hårtvätt. Nej jag skoja inte årliga men iallafall min obligatoriska torsdagstvätt. Sen gjorde jag inte så mycket mer men lyckades iallafall vara vaken till kl 12………. så går det när jag powernapar för länge. Och det resulterar i att jag sover för få timmar på natten och blir skittrött ändå på morgon. En ond jävla cirkeln kan man nog kalla det.

 

Jaja idag är det fredag och jag ska försöka se ljuset. Har egentligen nada planer inför helgen men de känns ba skönt <3 Ska sova mycke och jobba me tuben iallafall hehe. Vi ses när vi ses <3 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *