Norrländsk pussbild

Hej prinsessorna i vassen

 

Igår slutade jag jobbet tidigt men mådde inte så bra pga privata själ. Och nej jag är inte gravid. Och nej jag har inte tuberkolos. Hehe skoja det andra alternativet har jag aldrig hört men många på internet gillar att diagnotisera andra 🙂 🙂 🙂 Gravid är dock favoriten har jag märkt. Det har jag lärt mig efter att ha varit mycket på internet sen jag var 12 år. Det är ganska jobbigt så det är bättre man håller sånt för sig själv och utanför cybervärlden. Eller isåfall kanske på the dark web om man verkligen måste skriva det nånstans.

 

JAJA. Jag somnade ett tag när jag kom hem och var helt jävla slut som artist som man brukar säga. Men det var himmelens bra väder och isse föreslog att vi skulle fara till hans stuga. Så vi packade in theo i bilen och sen drog vi ! Hade så himla mysig kväll och det var underbart att komma ut från stan och bort från datorn hehe. Lagomt less på dator efter att ha jobbat / redigerat konstant typ hehe. Såå vi grillade, busade med våran älskade theo som var helt tokig hihi, sen spelade vi kort, kolllade runt i området.. hihi jaa typ det. <3

 

Vi var där hela kvällen och sen styrde vi kosan hemåt , mot vår nya parkering hehe !!! Jag har fan inte sagt det på bloggis?? VI HAR FÅTT EN BIL <3

 

När vi var hemma var jag iallafall tvungen att jobba lite me youtube och sen somna jag lite väl sent = vakna lite väl sent. Den här veckan har jag verkligen prioriterat att sova framför att vara fin och äta frukost hehe men de är de värt. Torsdag idag känns dock bra som fan.. de betyder att jag ska tvätta håret idag och snart är det fredag. Ser dock ut som att vädret i helgen  blir rena rama helvetet. Funderar på att ta en sista minuten nånstans.. 🙂 Skoja but I wish hehe.. hej då <3

Min snygging aka grillmästaren <3

Min älskade söta vovve <3 Finns inget underbarare djur än den här sötnosen alltså!! Hihi ååh jag vill så gärna ha en liten chihuahuavalp-kompis 

Hahhah fuuul men ändå lite söt i vassen <3

 

Och en typiskt Norrländsk pussbild <3 Hhahh alltså jag måste tyvärr ha blivit en riktig stadsbo för jag hade glömt hur många myggor det existerar i världen. Jag fick panik. Som tur var hittade vi hattar med inbyggt nät + inpregnerade i myggspray 🙂 <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *