Helgen!

Tjenare har ni saknat mig ? Förmodligen inte. 

 

Jag har iallafall haft en bra helg. I fredags var jag fortfarande dålig så det blev inte många knop gjorda. Jag och Isse hade en typical pensionärskväll faktiskt hehhee. Vi åt nötmix och spelade vändtia hihi<3 goals

 

LÖRDAG hade jag a hell of a lot to do. Som tur var så mådde jag bättre så jag hann spela in två videos fast det tog faktiskt jävligt lång tid hehe. På kvällen stod jag i valet och kvalet om jag skulle fara på party eller ej. Tillslut bestämde jag mig för att fara, mest för att jag saknat polarna. Så vi var ett gäng hos P innan de blev en liten utgång på Brygg men jag och P gick hem rätt så tidigt hehe.


Fick hem en jumpsuit från Chiquelle så jag passade på att inviga den / Goda drinkar på Brygg

 

SÖNDAG sovde jag lite väl länge och mådde lite väl dåligt omg. Jag var iallafall tvungen att kliva upp för jag hade massa redigering att göra + att jag hade tvättstugan. Så solen strålade som fan men jag var tvungen att sitta ensam inne hehe. Men jaja de gick bra. Till middag bestämde jag och Isse oss för att grilla burgare hihi !! Det blev bra

 

På kvällen gick jag en prommis med mamma och Theo och sen hade vi tre myskväll hihi <3 Det va bra för jag har saknat att ha myskväll med mamma också hade jag saknat theo nåt så extremt då han inte varit hos oss i helgen hihi. Det enda som fattades på kvällen var Fanny men hon hade tydligen råkat bli inlåst på banken och sen tyckte hon det blev för sent hehe.

Våran grillade burgare / Våran älskade Theo. Alltså hur söt är han inte när han myser med sitt får hihi???? Det där fåret köpte vi på djuraffären när vi hämtade honom i Umeå för två är sedan <3 <3 <3 Älskade theo !!!!!!!!!! Och det var så himla mysigt att sova me han inatt hihi. Finns inget bättre än att vakna med en chihuahua i ansiktet <3

IDAG är det faktiskt måndag och det känns inte så himla bra. Min huvudvärk är extrem och jag jobbar ända till klockan 5. Hej då

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *