Hej från Diarée-Drottningen. Nej jag skoja bara jag vill inte att ni kallar mig det tack på förhand.

 

Men alltså igår var ingen bra dag i livet.. För det första var det EXTREM JÄVLA STORM. Är det här svensk sommar? Isåfall kommer jag påbörja min flykt ur landet senast vecka 26. För det andra måste jag typ blivit matförgiftad eller nåt !! Så går det när man är fattig och inte har råd att köpa mat.. man får helt enkelt äta ur soprummet och det finns vissa bieffekter med det… hehe nej skoja. Fattar inte vad som hänt iallafall. När jag kom hem var slutet nära kändes det som.. mådde så jääävla illa så jag somnade dirr och sen orkade jag inte göra något på hela kvällen. Låg i sängen / sovde / mådde illa. Nice life och perfekt när man har skitmycket att göra + att det snart är helg och det väntas jobbfest 🙂 Rädda mig

 

Så jag har inte sovit ett piss inatt. Väljer att inte ge er mer detaljer för det vill ni nog inte ha.. Så jag är hemma idag och mår dåligt LOL rädda mig är allt jag känner just nu

 

Vad vore livet utan den här älskade krabaten?? jag vet inte?? han gör mig sälle idag iallafall <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *