Onsdag

Heeej bitches <3

 

Igår var inte en så jättehändelserik dag hehe. Men såna kan ju behövas ibland också. Jag jobbade iallafall till 5 och det var verkligen full rulle så jag var helt slut när det var dags att sluta för dagen. När jag kom hem möttes jag av att Isse och Theo var ute och grillade + att han hade köpt en ny dörrmatta hihi goals

 

Så vi åt grillat till middag och sen var jag så jävla trött att jag höll på trilla av hehe. Så föreslog till isse att vi skulle lägga oss ett tag så jag fick powernapa i typ 10 min hiiiih. Sen sa jag att jag var tvungen att köpa torrschampo så vi började traska till stan i spöregnet. Mitt torrschampo som jag köpte typ förra veckan SPRÄNGDES igår på morgonen !!!! Jag hade råkat tappa det så korken låssnat men det har som ändå fungerat, nu vettefan vad som hände men det sprutade stora mängder torrschampo överallt !!!!!! Jag försökte fånga det i händerna men fick fan frostskador för det var ISKALLT. Eeeh jaja de var därför jag var tvungen att köpa ett nytt. Vi gjorde även ett stopp på Karamelltåget för att köpa Sprite Zero, min nya favoritdryck.

 

Seen hände det inte så mycket resten av kvällen egentligen. Jag lyckades haffa tvättstugan så jag tvättade, redigerade lite video och duschade men sen var kvällen över. Helt sjukt hur snabbt kvällarna går när man jobbar alltså!

 

Idag är det då fan isvindar ute !!! jag började 06.45 så jag slutar iallafall tidigt idag yeey 🙂 Har redigering to do men de hade varit nice med en prommis och en tur i solariet hehheh vi får se om tiden räcker till. Tack å hej <3

 

  

 

Favoritkillarna <3

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *