Lunch på Josefinas

Heeeeej jag är här igen. Nattlig uppdatering är det OK??? hehe

Jag började dagen med lätt panik hehehe nää men jo. Isse skjutsade mig till flyget iallafall och det gick som smort. Tog en taxi till slutdestinationen och sen hade vi som ett lunchmöte hihi. Jag känner mig som en äkta bloggare om jag skriver ”Idag åt jag lunch på Josefinas” heheh GOALS!! ÄNTLIGEN!! skoja. Nä men alltså vilket skjukt fint ställe. Eller allt är typ fint i Stockholm. Ja vill fan bo där. Efter lunchmötet hann vi med liiite strosing i butiker. Gjorde iallafall ett fynd på Sephora – Kat von D:s contourkit som jag velat ha sen jag hoppa ut ur mammas snippa

Men tiden går fort när man har roligt så jag behövde ju börja bege mig till flygplatsen – det var dock lättare sagt än gjort. Trafiken var helt jävla galen!! De tog typ en och en halv timma att komma till Arlanda!!!! Flyget blev försenat och de sög ju men hade de inte blivit det så hade jag missat planet ! Så det var kanske ödet eller nåt.

Fanny var iallafall en ängel som hämtade mig på flygplatsen !! Och sen känns det inte som jag hunnit med nånting ikväll?!?!? oj oj. Har iallfal redigerat lite video och målat naglarna hehe. Nu är jag så trött att jag känner mig döende så nu måste jag sova. Vi hörs imorrn !! <3

 

 

Visst ser det ut som jag är utomalands hihi ??? Det kändes typ som det. Där skulle jag vilja vara igen och dricka drink efter drink. Tycker ni jag passar som storstadstjej ? Tack på förhand. POK <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *