Torsdag

Heeej jalla <3 

 

Igår jobbade jag all day och när jag slutade så gjorde jag en haul på min snap så jag hoppas ni sett den?? 😉 Sen for jag och Isse och handla på Maxi för det ekade i kylen. Det var ju heelt wonderful väder så när vi kom tillbaka for isse med polare och jag och mammis gick på promenix med Theo. Sen var det typ läggdags?? Eller jag försökte städa litegrann + redigera men det gick inte så himla bra hehehe. Tog en dusch och sen blev det tyvärr en väldigt sen kväll hehe. Var typ död imorse och ville ba sova.

 

Blev inte på bättre humör när theo kissade i sängen… alltså jäävla hund kände jag faktiskt i den sekunden. Så idag är jag skittrött och på dåligt humör. Får se hur den här dagen går………………. jag slutar iallafall tidigt och ska tvätta mitt nya hår för första gången hehe. Imorrn drar jag till Stockholmo.. totally alone… hur ska de gå hehe.

 

 

Vi ses <3 Kanske <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *