Rapunzel of Sweden!!

HEEjsan från Sandrisen med nytt hår!!

 

Igår 07.00 påbörjade jag och Emmisen våran resa mot Umeå & Rapunzel . Där blev vi behandlade som prinsessor hela dagen hihihi. Efter ca 5 timmar var vi klara båda två . Då hade jag tagit ut gamla håret + slingat utväxten + satt i nytt hår WOOOWW 😀 Och vi båda blev såå himla nöjda! Det blir jag ju ALLTID men emmisen var ju rapunzel-oskuld och hon blev också nöjd och skitsnygg;)

Här kan ni se vår förvandling hihi:


FÖRE

Dålig bild från snapchat men alltså ni ser ju :'( Hehe. Jag ser ut som en dagisfröken / kille

 

 

EFTER

Behöver jag säga nåt?? FUCKING GOALS!! Älskar att vi gjorde lite slingor så jag blev lite sommarfräsch. Hade ju inte färgat håret på över ETT ÅR!! Så det har verkligen blivit bättre kvalla men kände mig lite som en grå mus. Nu känner jag mig som en sommargrå mus heheh skoja.

När vi var klara på Rapunzel for vi och lunchade i nya gallerian men vi orkade inte shoppa nåt för klockan var ju rätt mycket så vi vände kosan hemåt. Jag höll på att dö av värmeslag eller nåt för de var ju 25 grader, jag hade sovit 4 timmar och eeh ja mådde ba så jävla illa helt enkelt hehe blää. Fortsatte må skit-illa tills Isse stekte ägg åt mig, då blev det lite bättre

 

IDAG är det onsdag men känns ju som en måndag för mig hehe. Känns iallafall skönt att vara tillbaka på jobbet, det känns som min trygga punkt i livet och jag behöver verkligen rutiner 😉 Men så himla rutinerat blir det inte någon längre period dock, jag ska nämligen till Stockholm på fredag!!!! bara över dagen för ett möte. Jag blir jävulskt nervös av bara tanken hehhe :'( Försöker tvinga med mig isse men jag vet inte om de går så bra :'( hehe. Det kosar liksom 5 LAX ATT FARA TILL STOCKHOLM ÖVER EN DAG?? Det är ju fan en utlandsresa. Åhhh nej jag måste fara själv omg hjälp mig, rädda mig. EHH åå ja hehe mer om det en annan gång. Tack för mig och tusen tack till älskade Rapunzel

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *