BRÄNNBOLLSYRAN

Heeeeej jag är här igen hihi! Men alltså har verkligen haft bästa helgen på läänge och har inte haft tid till bloggis alltså hihi. 

 

I lördags åkte vi alltså mot Umeå och BRÄNNBOLLSYRAN!!! Vi checkade in på hotellet typ kl 3 , då dumpa vi våra grejer och gick ut på stan. Fanny var tvungen att köpa en väska för hon hade glömt den hemma hehe. Så vi gjorde de och passade på att äta middag innan vi gick tillbaka till hotellet för att fixa oss och börja dricka lite alkohol hihi. Sen tog vi en taxi till förfesten och dom hade fixat så himla fint med frukt å kex och drinkar och allt hihi !! Och tjejerna var så himla underbara, vi hade verkligen sååå himla kul. Önska att vi hade hunnit va me dom lite längre hihi. 

 

Sen tog vi en ny taxi till slutdestinationen : Brännbollsyran! Det var huur mycket folk som helst hehe. Vi tappade tyvärr bort brudarna vi hängt med och vi kände typ inte en enda människa hehe men de var kul ändå!! Alla var så snälla och pratglada hihi. Vid typ 2 tog vi en taxi till hotellet med våran nyfunna kompis som tyvärr hade tappat en sko. Sen somnade vi gott som faan.

 

SÖNDAG vakna vi och mådde apa hehe. Vi hade dessutom ställt klockan på 8 så vi var ju iiinte så himla fräscha. Men vi tänkte att vi hellre skulle ta en tidigare buss hem för annars hade vi inte varit hemma förrän kl 4 typ. Så vi åt hotellfrulle sen tog vi bussen hem och den var ett helvete. Den var helt jävla smockfull, det var skitvarmt också blev det typ nåt fel på bussen och eeeehh jaaa vi ville dö. Men vi kom fram tillslut och där var min älskade och saknade Isse hihi<3 Vi skjutsa hem fanny sen åt vi lunch i solen på espresso house. Sen fortsatte vi med att chilla i solen och älska med varandra. nej skoja hihi. Men vi for och köpte fika + en filt och sen for vi till en fin utkiksplats och ba hadde de bra <3 Sen for vi hem, jag gick till mamma med en blomma hihi och sen skulle vi hämta Isses föräldrar på flyget. Efter vi gjort de så gick vi till Isses polare Simon och spelade ett kul tv-spel hihi. Man skulle ha på sig en konstig och stor glasöga + hörlur och då var det som att man var inne i spelet, fattar ni?? som pew die pie har. Vi var där ganska sent så vi somna typ halv 2 igår !!! Så därför vaknade jag halv 1 idag haha OMG!!!! Sån jävla tur att jag var ledig hehhehe. 

 

Så idag har jag städat, redigerat videos och sen grilla jag och isse till middag för det har ju varit helt jävla underbart väder. Ikväll har jag och Emmis gått prommis, sen har jag solat och nu måste jag lägga mig för imorrn ska jag och emmis upp tidigt för vi ska till RAPUNZEL OF SWEDEN YEEEEY 😉 Äntligen!!! så blir nog inte så bra update imorrn heller hehe sorry men snart så <3

 

En bildbomb från den bästa helgen ever typ <3<3<3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *