FREDAG!!

FREEDAG !! Känner ni känslan?? de gör jag

 

Igår jobbade jag till 5 och då ta mig fan kuutade jag till nagelstället men de hade jag inte behövt göra för jag fick ändå vänta på min tur i typ 25 min lol…. så var typ inte klar förrän halv 7!! Och då blev det skitstressigt resten av kvällen.  Jag skulle både hinna med tvättstugan, jag och isse skulle storhandla och jag skulle tvätta håret. Det gick alltså inte riktigt som planerat hehe. Sen ville Isse ha hämtning mitt i duschandet så jag for och hämta han och en polare medans hårinpacknigen fick verka i håret (ifall ni undra vafan jag höll på me på snap hehhe). Sååå de blev en skita-sen kväll hehe. Hade ju tänkt busa mig men jag hann fan inte.

 

IDAG är det fredag, LÖNING solen skiner & jag är på ett strålande humör hihihiihiiiiii. Trots att jag jobbar till 5 men vafan det är ju bara en timma så de ska nog gå bra. Så är jag slutar ska jag och Isse GRILLA JIPPII hihi sen måste jag på systemet och resten av kvällen hade jag tänkt försöka hitta en outfit + packa + BUSa mig + sola 😉 Och imorrn bär det av till BRÄNNBOLLSYRAN WIHOOOOOOO

 

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *