Spontanbokat hotell

Jaa tjoo nu Ă€r det torsdag 😀 Solen skiner och jag ser ljuset i tunneln

 

IgÄrkvÀll efter middagen gick jag en lÄngprommis med Theo. Det gick inte sÄ jÀttebra för jag hade alldeles för mycket klÀder, Theo var ganska jobbig och jag mÄdde sÄ jÀvla illa hehe. Men vi tog oss runt iallafall.

 

Sen kom Fanny och hÀmta oss (alltsÄ mig och Theo) och vi for en svÀng pÄ Coop för att inhandla nya BUS-handskar hihihi. Och juste, precis innan Fanny hÀmtade mig sÄ spontanbokade vi ett hotell i UmeÄ. Vi hade ju egentligen tÀnkt Äka buss hem pÄ natten men alltsÄ det kÀndes sÄ jÀvla jobbigt. Man har liksom ingenstans att ha sina grejer och viktiga Àgodelar !! Man kanske vill byta outfit, man vill kunna fixa sin make up, locka till hÄret osv osv. Sen skulle bussen ha gÄtt halv 3 pÄ natten och dÄ Àr man ju hemma halv 5. Jag tror jag hade mÄtt apa, och tÀnkt om det Àr Àckliga fulla mÀnniskor som spyr pÄ bussen. DÄ hade jag dött. 

SĂ„ nu kĂ€nns det betydligt bĂ€ttre att ha ett hotellrum dĂ€r man i lugn och ro kan göra i ordning en resorb hihi. + att man kan fĂ„ ha mysklĂ€der pĂ„ vĂ€gen hem & hotellfrukost ingĂ„r 😉 Det blev Ă€ndĂ„ billigare Ă€n vad biljetter hade kostat 😀

 

SÄ nu Àr det enda som ÄterstÄr för en 100 % underbar helg:

– skjuts dit & hem eller att vi fĂ„r lĂ„na en bil hehe

– en outfit to die for

– en flaska St Tropez brun utan sol

– Frozen cider frĂ„n Kopparbergs. VARFÖR FINNS INTE DOM PÅ SYSTEMET I STAN LÄNGRE ???? Vet nĂ„gon om dom finns pĂ„ Solbacken? IsĂ„fall ska jag tvinga Isse att vi ska fara dit.

 

Oj nu fÄr det vara fÀrdigsnackat om Yran. Men alltsÄ jag Àr sÄ jÀÀÀvulskt taggad hihi. Och tjejerna vi ska vara med verkar sÄ himla snÀlla som bjuder in oss pÄ grillmiddag, erbjuder att hÀmta oss i stan och fixar drinkar Ät oss hihi!!

 

Idag jobbar jag Ă€nda till kl 17…dĂ„ ska jag kuta ivĂ€g och göra naglarna och ikvĂ€ll mĂ„ste jag bĂ„de tvĂ€tta mitt hĂ„r och tvĂ€tta klĂ€der + att vi ska försöka hinna pĂ„ Solbacken!! OJOJ stressattack puss och kram <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *