Månadens Glossybox!

Igår kom något som typ blivit månadens höjdpunkt hihi, GLOSSYBOXEN ! Alltså jag trodde faktiskt inte att jag skulle älska den här boxen så mycket som jag gör hihi sååå jag rekommenderar er verkligen att prenumerera ! Det blir som en kul grej om man har en rätt så tråkigt vardag hehe

 

 

IALLAFALL, i månadens box låg detta:

 

  Brow Lift Perfecting Liner – En ögonbrynspenna på ren svenska alltså. Den kommer från märket Studio 10, har inte hört talas om det märket förut men jag älskar ju att prova nya grejer. Den här pennan har två ändar, en mörk vanlig penn-del eller vad man ska säga hehe + en del med en highlighter som snyggar upp brynen. Ska bli spännande att testa!! 

 

 Glam of Sweden Lösögonfransar – Också ett märke som är helt nytt för mig ! Såg fina ut såå dom ska också bli kul att prova 😀

 

 Trind Nail Repair Natural – En nagelstärkare som ger keratin och fukt. Resultatet ska bli starka och flexibla naglar. Kan verkligen vara bra för mig under perioderna då jag har nagel-rehab hehe

 

 Rituals The Ritual of Sakura Shower Foam – En duschkräm som blir till ett härligt löddrande skum i duschen! Och jag ÄLSKAR ju när man får full size produkter och jag har jättelänge velat prova nåt från Rituals så jag blev överlycklig hihi. Jag provade den här redan igårkväll och den luktar förjävla gott (körsbärsblom ) och jag älskar att det blir ett skum. Känns så lyxigt och levande

 

 Benton Cosmetics Snail Bee High Content Mask – En vårdande fibermask . Den passar alla hudtyper och ger en återfuktande , lyftande och lugnande effekt på huden. Jag provade den här igårkväll också hihi och det är som en sån hära mask som ser ut som en våtservett med hudkräm på och har hål för ögon och mun. hehe vet inte hur jag ska förklara det bättre 😉 Man ska iallafall ha på den i 20-30 min och jag tyckte den var hur skön som helst att ha på sig

Såå det var månadens box 😀 Ifall ni också vill prenumerera gör ni det HÄR 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *