Lill-Lördag

HEJHEJ det är lill-lördag 😉 Jipi

 

Igår slutade jag 17, men det var inte riktigt lika kul som det brukar vara att gå hem för Isse hade hittat på att fara på fisketripp. Men jag hade fullt upp ändå. Jag åt middag sen gick jag och sola en liten stund heeh oj. Sen gick jag på en så kallad PW och de var så himla härligt tills telefonjävulen dog. Då tappade jag hoppet och funderade på att ”råka” trille i älven. nej skoja men helt sjukt hur mycket man behöver ha nåt i örat för att känna livsglädje heehe.

 

Sen gjorde jag det jag alltid gör i princip hehe : redigerade video. Men de var faktiskt väldigt kul för jag redigerade snapchat q&a videon jag och isse spelade in för tyyyp två helger sen? eller de var kanske förra helgen. Men hade typ glömt vad vi gjorde i den så de var jättekul hihi. Men funderar på när jag ska lägga upp den, typ kanske söndag? vad sägs om det? HMM ja sen duscha jag och sen var klockan 10 = läggdags 🙂 Isse kom inte hem innan jag somna så jag känner en enorm saknad hehe

 
Väldigt beautiful utsikt igår <3 Men fick endå ångest av att tänkta på att snart kommer jag inte kunna gå där.. för då är det vinter = kallt, mörkt och jävligt. Det finns absolut INGENTING jag tycker är bra med vintern och jag mår dåligt både psykiskt och fysiskt på vintern. Det fick mig att inse att jag inte kan bo här resten av mitt liv!!!! Så ett mål i livet är att bo på ett varm ställe, iallafall den tiden det är jävligt här. Också vill jag ha isse med mig men jag tror inte han skulle säga nej till det hihi

 

 

IDAG är det onsdag och jag är på så bra humör 😀 Jag var skitsnabb på att göra mig i ordning på morgon + att jag har en ganska ny byxa som är så himla skön och fin. Jag härmade min mamma och köpte likadana som henne hehe. Men dom är mycket finare än vad dom var igår .. och vet ni varför… jag hade nämligen råkat ha dom fel väg. Jag upptäckte det kl 15 när alltså typ hela jävla dagen gått ????? ALLTSÅ NÄR DET VAR TVÅ TIMMAR KVAR AV ARBETSDAGEN UPPTÄCKTE JAG ATT JAG HAFT BYXAN FEL VÄGEN HELA DAGEN ?!!? Inte konstigt att byxan var ful. Men men idag är en ny dag och jag ska inte vara ledsen för det som hänt i det förflutna hehhee. Idag slutar jag iallafall lite tidigare, 16.30 yeeey. Ska kolla om det finns någon tid för nagel idag för alltså jag måste ha en nagel jag pallar inte mer.. sen hoppas jag att jag och isse kan fara å handla hihi I love handla <3

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *