Wanties till helgen..

 

1.HÄR  2. HÄR  3. HÄR  4. HÄR

 

1.HÄR  2. HÄR  3. HÄR  4. HÄR 


 

1.HÄR  2. HÄR  3. HÄR  4. HÄR  

 

1.HÄR  2. HÄR  3. HÄR  4. HÄR  


1.HÄR  2. HÄR  3. HÄR  4HÄR  

 

Jag har såklart klädpanik inför helgen… vad annars liksom. Men alltså det ser ju ut att bli KANONväder YEEEY!! Fast det känns som det allti d är bra väder på yran, visst !! Fast vi bor ju ändå i Sverige och i Norrland så det lär ju bli kallt på kvällen.. och vi ska ju åka buss både dit och hem så vi har liksom ingenstans att förvara grejer ifall man skulle vilja ha med ombyte… såå det suger ju balle och gör valet om möjligt ännu svårare..

 

Sen är min andra stora fråga: Har man klackar där? En tjej skrev till mig på twitter att det går skitbra med klack så länge man inte har en super-stiletto hihi. Så vad tror ni ,kan man ha de? Jag känner mig så jävla ful annarss men inte så kul att ha ont i fot heller..hmmm livets svåra frågor alltså…

 

Kommentarer (1)
  • Milla

    Som en inbiten umebo och yranbesökare så håller jag med ovanstående! Alltså skorna blir kaoos! Även fast det är soligt så brukar det vara blött och lerigt och förjävligt, och fast dom lägger golv (tror dom skulle lägga större område golv detta år, yeyy!) så ser man ut som man har gått i kvicksand hela sitt liv typ..

    Vet även att det ska vara en feeeet för-yranfest på rullstensgatan med 2000+ attendande redan! Det är alltså inte yran som styrt ihop detta utan några randoms typ haha, det kommer bli nya fysikgränd!

    Hör av dig om du vill ha några roliga brudar att festa med annars kanske vi ses i vimlet, wihoo!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *