Tisdag!

Heey HOE 🙂 Tisdag idag och det Ă€r vĂ€ll typ den sĂ€msta dagen pĂ„ veckan? .. mĂ„ndagar Ă€r jag alltid trött men tiden gĂ„r Ă€ndĂ„ fort men alltsĂ„ tisdagar.. allt gĂ„r i slowmotion och man ser inte ens ljuset i tunneln. .. jobbar dessutom sent heela veckan sĂ„ de kommer bli en lĂ„ng vecka. 

 

IALLAFALL nu ska jag sluta klaga. IgÄr slutade jag ju tidigt och jag gjorde vÀll inte sÄ mycket mer Àn att redigera videos heeela kvÀllen med undantag frÄn smÄ pauser jag var tvungen att göra lite dÄ och dÄ. SÄÄ de var inte en sÄ hÀndelserik kvÀll och dessutom var jag ju sÄ satans trött sÄ det var typ en plÄga hehe. Förutom nÀr Isse var hemma dÄ var det kul. Han kan alltid göra mig glad och fÄ mig pÄ bra humör

 

Idag jobbar jag som sagt sent och sen mÄste jag redigera heheh. Men nÄt annat ska jag vÀll ÀndÄ hitta pÄ. Vi borde handla och nu Àr Isses förÀldrar utomlands sÄ vi har en bil = kan fara pÄ ica maxi nÀr vi vill yeeeeeeeyyyyyy hihii. Skulle vilja göra naglar ocksÄ heheee.. har inte haft en nagel pÄ lÀnge och man vill ju faktiskt vara fin nÀr man ska pÄ festival. Men det Àr ju sÄ dyrt och jag fÄr lön fredag sÄ fÄr suga pÄ den karamellen hihi hej dÄ har inge mer att sÀga

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *