MIN HELG!

Heeej och djävulen så snabbt helgen har gått, som vanligt. 

 

I fredags hade jag tur och fick sluta liite tidigare så jag kunde spela in videon jag laddade upp igår 🙂 Det tar ju sin lilla tid men när jag var klar sprang jag på bolaget & på ica och sen var jag redo för grillparty hihi. Eller okej party var det väll inte riktigt men jag och isse skulle grilla till middag, han bjöd in sin polare Alexander och jag bjöd in min polare Emmisen. Så vi grillade piri piri kyckling och drack lite softdrinks. Alle och isse for på andra äventyr och vi fick besök av Emmisen P och sen drog vi på Bishops och drack drinkar med  våra mammor hihiihhi. Typ roligaste kvällen på länge, älskar att partaja me våra mammor hihi. Blev inte en jättesen kväll utan var hemma typ vid 12 men då var jag så trött att jag höll på trilla av.

 

Och på lördagen hände det som inte fick hända.. jag såg att Isse var vaken före mig och då fick jag verkligen onda aningar. Jag tänkte att ”nu har jag nog sovit lite väl länge” och kollade på klockan…. JAG VAKNADE ALLTSÅ HALV 1 !!!!!!!!!! Hela min dag och hela min planering var ju åt helvete !!! Alltså jag måste ju ha varit helt jävla slutkörd, fast ehh ja det hade jag faktiskt känt… Jag försökte göra det bästa av situationen så jag klev upp, duschade och sen redigerade klart videon jag skulle hinna klart med. Var klar typ 4 och dåå började jag sminka mig. Hann spela in en video (mot alla odds ) och typ just när jag var klar fick jag ett mess från emmisen ”vill du på fest”. Och jag hade som inget bättre för mig och var jävulskt uttråkad efter att ha varit inne hela dagen så vi for på fest igen hehehe. Vi blev inbjudna av hennes arbetspolare så vi for till Elina och partajade med ett helt gäng härliga tjejer. Sen for vi på Verandan och dansade till Schlagermusik på dansgolvet hehehe… de var inte igår jag gjorde det så det var faktiskt skitkul. Gick dock hem till Isse vid halv 2 och då var jag slut som artist som man brukar säga.

 

Söndag mådde jag inte som en ängel efter tvådagars festande + att jag hade slut resorb åh neeej. Men sminkade mig och städade tills jag fick nog och jag och emmis begav oss ut i solen med Theo, var ju så himla varmt i solen !! Vid typ kl 5 hämta Isse mig och vi skulle vara barnvakt hehe. Vi for först på Ica och handlade och sen grillade vi marshmallows innan vi for hem till barnen. Sen var vi barnvakt fram till tyyyp 8- halv 9 och då var jag sååå himla trött så jag somna direkt.

 

Idag kändes det som värsta dagen i mitt liv när jag klev upp. Har så jävla ont i halsen och i huvudet att jag tror jag håller på dö. Jag slutar kvart i 4 så vi får se om jag verkligen överlever den här dagen, jag hoppas det. Får kanske fara hem och powernapa på lunchen hehe

 

1. Theo & Emmis på grillparty  2.  Jag och Emmis på vanligt party

 

3. Lördagens festoufit  4. Emma fota mig och Theo när vi chilla vid älven

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *