FRIDAY!!

YEEEY de är fredag idag förstår ni mina älskade vänner 😀 <3

 

Igår jobba jag till 4, sen gick jag och hämtade ut två stora paket på citykompaniet hiihi. Alltså den hära DHL-boxen som finns på CK är min största kärlek i livet. Så jävla enkelt att hämta ut paket där hehe. Mamma hämtade upp mig och vi for på LIDL hehe. Jag gillar inte den affären så himla mycket men det var värt att följa för att slippa bära paketen hem.

 

När jag äntligen kom in i hemmet skyndade jag mig som faan att slänga i mig middag för sen skulle jag till tvättstuga. Det gick inte så bra i tvättstuga. Jag råkade 1. Tappa ut allt tvättmedel på golvet 2. Råkade tappa själva grejen som man drar ut och her tvättmedel i ???? Så det flög tvättmedel och sköljmedel överallt och jag hade bara morgonrock så det for fulla benen och fötterna och jag trodde jag skulle få allergisk reaktion och avlida. Men det gick bra. Jag fick bara duscha en extra gång sen tvingade jag isak att ta upp diskmedlet från golvet. Jag undrar vad som hade hänt ifall någon hade sett oss för jag hotade honom med ett skohorn hela vägen ner i tvättstugan för att han skulle hjälpa mig hehehe

 

Sen hann jag inte göra så mycket mer den kvällen ?? Jag tvättad håret, gick på Ica och köpte hundmat och sen lockade jag håret litegranna och avslutade kvällen med en BUS-insmörjning hehe.

 

Idag blev det en stressig morgon för jag hade glömt att jag var tvungen att duscha bort min brun utan sol heheh. Men det gick bra och jag kom i tid, lite fulare än planerat men va fan. Idag efter jobbet MÅSTE jag spela in en video eftersom jag måste ladda upp den i helgen. Såå jag är nådigt stressad över det hehe.. Men jag hoppas jag kan sluta lite tidigare. Det ultimata vore att spela in flera videos så jag kan fara på yran nästa helg för annars kommer jag ligga efter som fan. Så jag måste typ jobba dubbelt så hårt den här helgen för att kunna vara ledig nästa.. oj oj oj … 🙂 Vad har ni för planer då?? drinka mojitos?? det vore ju drömmen nu när solen lyser. Det är iskallt men det kan man lösa med en pälsjacka. Love, peace and understanding <3 Hej

 

En busig bild på me and my man hihi.. <3 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *