Torsdag

Tjoo!! En ny dag i livet är det idag.

 

Igår slutade jag 4 yeeey!! Då gick jag hem, lagade mat, städade, dammsugade, redigerade klart video.. och ja sen var klockan skitmycke. Eller ja ganska mycket iallfall. Hann gå å panta, köpa make up remover för pengarna och sen gick jag och solade hehe. Hatar att var blek.. finns fan inge värre. Sen måla jag naglarna och kramades lite me isse innan de var läggdags för mig. Något som suger är att vi har heeelt olika rutiner i livet haha.. vi somnar olika tider, vaknar olika tider, äter middag olika tider.. 🙁 Meen de blir ju så när vi jobbar så olika ..

 

IDAG är det torsdag iallafall YEEEY det betyder att det snart är helg JIIPPI. Fast den här dagen kommer nog bli ännu tråkigare än gårdagen. Det regnar och är iskallt ute + att ikväll måste jag vara i tvättstugan hela kvällen …. Men får se det från den ljusa sidan = då slipper jag tvätta i helgen 🙂 JAJA det var en update från mitt tråkiga liv. HEJ DÅ <3

 

I miss my Sis  Så tråkigt att vi ses så himla sällan nu… 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *