Nytt från LYKO!

 

Schampoo & Balsam – HÄR

 

 

Det här är alltså ett schampoo och balsam från Kevin Murphy som heter ”Blonde Angel”. Det är alltså till för blonda änglar. Eller dom som vill bli blonda änglar, som jag. Jag har ju sagt att mitt hår är lite guldigare än önskat för tillfället då jag försökt att vara snäll mot håret (för silvershcampoo sliter ju på håret) . Men nu vill jag inte vara snäll längre, jag vill vara snygg. Så jag tänker prova det här för att se om mitt hår kan bli kallare igen 😀 Ju kallar desto bättre enligt mig. Vill ha grått hår eller typ nästan iallafall hihi. Jag återkommer med vad jag tycker om dom här! Har dock hört att man kan få lite torrt hår av dom men får köra in inpackning och då jävlar är jag hemma 🙂 Hoppas jag

Lösögonfransar – HÄR

 

En påfyllning av min favoritfransar just nu. Jag får fortfarande frågor om vilka fransar jag har och just nu är det typ jämt dom här. Det är alltså modellen ”Gorgeous” från Make Up Store. Jag älskar dom !!

 

Yankee Candle – HÄR 

 

Sist men inte minst, ett litet morsdag- tips hihi. Mors dag närmar sig ju med stormsteg så ni måste börja köpa paket till era mammor som satt er till jorden hehe. Det känns som jag kunde ha beställt vad som helst från Lyko , det hade ändå passat en mamma hihi. Eller okej kanske inte lösögonfransar till just min mamma , men era mammor kanske använder det på jul eller annat firande? Men jag tänker typ hårprodukter, ansiktsvård, kroppsvård, parfym WHATEVER 🙂 Eller just doftljus! Doftljus passar alla människor på jorden, för vem gillar INTE god lukt??? tror inte det finns nån.

Det här ljuset heter iallfall ”Summer scoop” och luktar helt jävla fantastiskt!!! + att det är rosa och gulligt och passar perfekt på min marmor-bricka hiihi. Det luktar typ exakt som bilden visar, en ljuvlig kompott av sommarbär och glass. <3

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Om du vill ha ett tips på bra silverschampo, köp fudge från lyko! Det bästa ever och håret känns inte torrt eller slitet efter. Har alltid använt björn axéns förut men det här är 100 gånger bättre:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *