TISDAG

HEEJ <3 Igår var en jobbig dag. Jag var så överjävligt trött så dagen var lång och jobbig, så när jag slutade kl 7 var jag typ övertrött och löpte amok i hemmet hehe. Det betyder att jag var på ett brutalt bushumör så jag var nog inte så lätt att ha och göra med hihi. Men vi gick ut på prommis med theo & sen blev jag skittrött igen så jag somna som en stock. Det var min roliga dag det 🙂 Sen trodde jag inte att dagen kunde bli värre .. men då hade jag fått… snipp-brevet HHHHNEEEEEJ jag vill inte

 

Idag är det tisdag och solen skiner och jag är lite piggare 😀 + att jag slutar tidigt ! Men har endå en jävla massa redigering jag måste ta tag i lol 😛 Så det är väll planen för kvällen 🙂 inte skitkul. Men tänkte hinna ut med theo också <3 eeeh ja sen har jag inte så mycket mer kul information att dela med mig av 🙂 Pussar och kramar och hej då <3

 

På tal om ingenting alls, jag funderar på att göra några slingor i utväxten hehe. Vill ha typ som jag hade förra sommaren. Ändå naturlig färg i botten men med några ljusare slingor, främst närmast ansiktet! För nu börjar jag känna mig som en död råtta. Idag är det iallafall EXAKT 2 veckor kvar tills det är frisördags YEEEEY 😀 Längtar som fan för jag håller på att bli galen på mina extensions som växt ut så långt så dom hänger och slänger framför örat hehe.

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *