FREAKY FRIDAYY !

Helloooo it’s friday bitches !!! ÄNTLIGEN 😀 Gud endĂ„ det hĂ€r har varit lĂ€ngsta veckan pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge. IgĂ„r slutade jag 5 och dĂ„ for jag hem och skyndade mig att Ă€ta för att sedan inta tvĂ€ttstugan. Gud sĂ„ kul , not. Sen skulle jag tvĂ€tta hĂ„ret och det tar ju som vanligt sin ”lilla” tid. Resterande minuter av kvĂ€llen Ă€gnade jag Ă„t att springa till tvĂ€ttstugan / stĂ€da garderoben / redigera video . Funny times funny life.

 

IDAG ÄR DET IALLAFALL FREEEDDDAGG JAAA 😀 Har dock inga planer för helgen och det verkar ju ska regna sĂ„Ă„.. lol 😛 fĂ„r se vad jag hittar pĂ„. Har iallafall videos jag mĂ„ste spela in som vanligt. Vad ska ni göra dĂ„  ? Dricka drinkar och gĂ„ pĂ„ rejv? I wish

 

 

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *