TORSDAG

Tjoo och tjenare. Igårkväll slutade jag 17 och då for jag dirr hem och åt middag sen gick jag och emmis på en timmas promenix. Sen for var och en hem till sitt och sen träffades vi igen på solariet hehe. Sen tog jag tag i något som legat på mina axlar som en tung, mörk mantel = min fucking garderob. Den är kaos 😛 Så nu försökte jag få lite ordning samtidigt som jag skulle redigera klart en video, färga ögonbrynen & raka benen. Det gick inte så himla bra. Hann en del iallafall men det resulterade i att jag inte hann klart med videon och lite för få timmars sömn.

 

Var så fucking trött imorse. Känner mig sjukare igen :'( Huvudet är som en tung apa och näsan går inte andas igenom LOL. Idag slutar jag sent ännu en gång… men för sista gången som tur är. Så ikväll har jag skitmycket jag måste hinna på få timmar. MÅSTE tvätta för jag har inte en enda sock, jag måste tvätta håret, måste städa, dammsuga, torka golv, vi skulle egentligen behöva handla också och jag måste redigera klart videon jag inte hann med igår. Sen skulle jag även vilja hinna med promenad och sola också men det kan jag fan glömma. Ibland önskar jag att jag hade minst 10 timmar till per dygn alltså. Börjar ju dessutom tidigt imorrn så borde lägga mig i tid. OOJOJ vi får se hur det går. Tack för mig och adjö <3

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *