Min nya favoritpodd

 

Jag har en ny favoritpodd som ja känn att jag bara MÅSTE tipsa er om. Det är en podd med Sanna Bråding och Linda Pira som programledare och varje vecka har dom en ny gäst som dom intervjuar och oftast är det någon som har en så jävla hemsk men ändå stark och viktig historia. Dom har tex. haft dom här avsnitten:

 

– Ida om att växa upp med missbrukande föräldrar

– Hannah om att bli våldtagen av killen man är kär i

– Linn om att leva med ett ärr i sitt ansikte

– Heidi om att som tonåring leva som hemlös

– Jill om att bli misshandlad av killen man älskar

– Anna-Maria om att hitta sin pappa mördad av hennes pojkvän.

 

Jaa allts no more words needed, eller hur??? Ni måste lyssna , jag lovar. Det kommer nya avsnitt på söndagar!! Så nu har jag börjat längta till söndagar. Men det här var då allt för mig, ville ba tipsa !!! puss å kram

 

 

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *