Min födelsedag!! :*

HEEJ och välkomna tillbaka till min blogg. Igår var det ju min födelsedag ifall ni missade det hiihi 😛 Jag var ju på jobb på dagen men hade turen att få sluta tidigare = födelsedagflex hihi yeeey 😀 Så jag slutade vid klockan 3 😀 Då for jag egentligen hem och gjorde annat jobb LOL men då hann jag göra bort det och sen hade jag en fri kväll.

 

Mamma föreslog en middag på restaurang och jag tackade inte nej till det hihi. Så jag for med hela stora familjen på Olles restaurang & bar JIPIIPPII 😀 Och med hela stora familjen menar jag alltså mamma, Fanny & Isse 😉 Men vi åt ialllafall smarriga burgare och drack pepsicola. Sen for vi till mamma och jag öppnade paket hihi YEEY 😀 Kände mig så bortskämd för fick så himla himla fina grejer

 

 

Burgaren på Olles

 

Sen for jag och isse hem och då kom bästaste Emmisen med ännu mer presenter <3 Så vi hade lite catch up och sen kom mamma och theo och då skrattade vi åt fula tatuerade ögonbryn hihihih. Så jag hade verkligen en superduperbra födelsedag. Största tacket till Isse , mamma , Fanny & Emmisen

 

Ser ni vad det är allt mest hehe ? Dålig bild för de hann bli lite mörkt men hoppas ni överlever 😀 Det är iallfall :

 

Vackra blommor

Vas

Små söta kaktusar, fejk asså

Kakfat i marmor

 En sån hära ljus-lukt-grej med tillhörande olja som jag velat ha skiitalänge hihi 😀  Så nu ska det dofta himmel hemma hos mig. Emmisen och mamma har en exakt likadan så igårkväll bestämde vi att vi måste fara på en doft-shoppingtur hihi 😀

 Världens finaste kristallkrona i guld!!! velat ha en sån i hallen sen dag 1 och det har varit så jävla svårt att hitta en så jag blev överlycklig över den där !! ska tvinga isse sätta upp den idag.

 Parfymen ”poison girl” av mammi och den har jag ju velat ha skiiitalänge!! den lukta så himla gott!

 

 Hårprodukterna som är mina favoriter fick jag av emmisen <3

Marmor-blockljus

Sexig sidenrock hihihihi + ett nattlinne som inte hunnit komma 😉

Ska få en till grej av fanny som inte heller hann komma men har iiingen aning om vad det är och jag är jätteexalterad och orkar inte vänta mer hihihi, fanny när kommer det hiii

Av isse fick jag hörlurar och laddare men dom har jag inte hunnit få en + en ny ALMANACKA JAAAA 😀 Och jag har redan hunnit designa och beställa den hihi 😉 här kommer en liten sneak peak

 

SÅ TACK SÅ HIMLA HIMLA MYCKET ÄLSKADE NI <3<3<3

 

IDAG är det iallafall tisdag och jag är trött som ett as, blev lite vääl sent igår hhehe var typ vaken till 23.30!! Så sovde lite väl länge så är ganska ful men jag hann i tid. Längtar ba tills jag ska hem för ikväll ska jag sova tidigt jaa jippi puss <3

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *