IT’S MY BIRTHDAY !

HEEJ och förlåt för frånvaron men jag har verkligen skippat datorn i helgen och tagit vara på solens strålar istället.

 

På kvällen i fredags for jag på picknick med brudarna. Eller ja jag vet inte om man kan kalla det picknick hehe? eller när man var liten betydde det ju iallafall att man tog med saft och kakor och bullar men i den här åldern tar med med alkoläsk och klackeskor. Vet inte vad som är bättre. Vi blev inte så långvariga för vi orkade inte låtsas att det var sommar för det blev snabbt kallt när det inte var så mycke sol hehe. Istället for vi hem till P en stund, drack nån cider och strök min jacka. Sen cyklade vi vidare hem till mig och sen fick vi besök av lite boys. Blev dock inget klubbande för jag blev så jääävla trött + att jag fick ännu en allrgisk reaktion 🙂 Jippi 🙂 kliade ta mig fan överallt. Isse kom hem tidigt så vi åt kvällsfika och sen gick vi å la oss hehe.

 

LÖRDAG var jag bakis euuuwwww. Så försökte sova länge men är ju så jävla ljust så jag kunde aldrig somna om :'( så var trött sin ett as hela dagen. Duschade, sminkade mig, tog en paus och följde isse till stan och sen fortsatte jag sminka mig och spelade in en video hihi. På kvällen hämtade jag isse och hans polare som var och skejta och sen åt vi middag tillsammans. Efter det var klockan typ 9!! så kände att jag inte hann göra så mycket hehe. Var bjuden på fest hos Lisa och ville egentligen dit men klockan blev ju så himla mycket + att jag var bakis hehe så det blev inget partajande för mig. Istället gick jag ut på prommis med Theo i tyyp 2,5 timmar!! Men ojoj så skönt det var ute. När vi kom in var både jag och theo skittrötta så vi somna dirr hihi.

 

Lite random pics från snapchat hihi 

 

SÖNDAG vakna vi till ett helt amazing väder. Jag och isse följdes ut med theo och kände hur fucking varmt och underbart de var hihi. Så vi skyndade oss iväg till han stuga där vi chilla med theo hela dagen, solade och grillade till lunch. De var fan goals. Efter några timmar for vi på SOL-B, köpte en egen grill hihi och for på Solbacken. Sen grillade vi till middag också hihiii. Jag och isse var grillansvariga för köttet och sen åt vi middag med morsan, Fanny & Hannes. Sen tvätta jag håret och sen gick vi på en mysig promenix innan vi la oss lite väl sent. OJOJ vad jag skrivit långt hehhe sorry. Men försökte korta ner så gott de gick ju 😉 Har iallafall haft den bästa helgen på länge. Blir så glad av att vara med Isse hihih, han är så underbar och gör mitt liv så roligt <3

 

 

Och idaaaag mina vänner…. ÄR DE MIN FÖDELSEDAG HIHI  :D Jobbar till halv 5 och har absolut inga planer lol 😛 Men de blir nog bra endå så länge jag får vara med nära och kära 🙂 Vi hörs!! Puss å kram <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *