FRIDAY

Heeej gud endå känns som jag inte skrivit här på evigheter men de var ju faktiskt i förrgår hihi. Iallafall!! vi kör på dirr. Jag slutade ju kl 1 i onsdags och då for jag och isse på utflykt med våran älskade theo 😀 Så vi gick hem till hans föräldrar och låna bil och sen for vi till han stuga 🙂 De var ju såå himla skönt i solen och theo blir så himla busig när han får springa fritt i naturen hihi. Jag försökte mest överleva utan att dö av syrebrist… var alltså förjävla tät i näsan. Men det var harmoniskt och romantiskt ändå <33<3hihi. Sen handla vi litegrann på coop forum och sen for vi hem och åt middag. På kvällen kommer jag typ inte ihåg vad jag gjorde ??? eller jag tror typ jag städade och gick på prommis och sen slocknade jag kl 10 hehe fun and exciting life 😉 

 

IGÅR var vi ju lediga wiiiho. Klev ändå upp tidigt för att spela en in video. Sen gick jag ut i solskenet med emmisen. Det var rätt så nice förutom att jag inte kunde andas igår heller hehe:) Så när alla typ gick i kortkorta shorts hade jag tjocktröja och jacka och frös ändå. Jag kommer aldrig bli frisk. Det här kan vara slutet på mitt liv. Vafaan (tänk er johan falks röst när ni läser) va faan. Ska iallafall på vårdcentralen idag. Får se hur det går :O :O Sen är det helg igen 😀 fan så bra. Visst borde man alltid vara ledig en till dag mitt i veckan? de vore goals. Hej då <3

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *