Heejsan!! Det är onsdag och dessutom är det dagen före Kristus gitta till himlen. Det betyder med andra ord att det är dag före röd dag och jag slutar kl 1 yeeey 😀

 

Igår efter jobbet lyste solen med strålarna så jag och theo gång en låångprommis runt land och rike. Sen for vi hem, åt middag, redigerade lite och sen gick vi och la oss !! Isse var ändå inte hemma så jag passade på att lägga mig tidigt som fan för då tänkte jag att jag skulle bli frisk, det blev jag inte 🙂 Fortfarane förkyld alltså…

 

2 timmar kvar på jobb nu alltså , sen vettefan vad jag ska hitta på faktiskt.. men skönt med ledigt mitt i veckan. Jag tycker varje vecka borde vara så.. då skulle vi alla få ett bättre liv eller hur hihi!! puss å kram skumbanan

 

Kommentarer (1)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *