Tisdag

Tjenis penis på er. Idag är jag på jobb , fortfarande förkyld men kliar iallafall ingenstans hehe. Jag tror fan de var nässelutslag jag fick. Just nu känns de bättre, har börjat äta nå piller hihi. Så jag hoppas det ska vara lugnt nu. 

 

Jag började iallfall må bättre igår på kvällen, så jag och Isse gick en sväng med Theo och sen for på LIDL hihi kul va. Sen skulle jag sova men det gick inte skitbra.. måste sova sittandes för jag kan fan inte andas. Men lyckades somna till slut och orkade upp på jobb. Idag skiner solen som en underbar liten diamant. Jag slutar 4 så då ska jag gå på prommis med my chihuahuaboy <3

 

 

Hihihi söötaste theo som är lite sur men endå underbar <3 tog den här bilden igår när jag skulle sitta vid datorn för då fick han sitta på köksbordet så vi kunde känna samhörigheten hihi

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *