LÖRDAG

Goodmorning bitches de e lördag <3 Igår fick jag sluta sluta tidigare från jobb, kl 12 traskade jag hem och de var det bästa jag gjort. Att jobba med den här förkylningen har varit en plåga hehe. Eller tror ni jag är polleallergisk?? blir de såhär brutalt då?? undra ba för det är alltid nån som kommenterar det hehe. Fas i och för sig så har jag nog fått alla möjliga diagnoser. haha alltså VARFÖR är det så????? ni har väll också sett det på bloggar / youtube wherever att människor älskar att ge andra diagnoser?? TYp om jag sagt att jag mår illa nån gång, då är det DIREKT nån som skriver ””DU ÄR GRAVID” ÄR DU GRAVID?!??!” de e ganska jobbigt. Ehh ja oj de var inte dehär jag skulle skriva om.

 

När jag slutade for jag hem och la mig för att försöka vila bort förkyningen. De gick sådär. Jag är den mest rastlösa människan i svea rike så på kvällen gick jag iallafall en prommis med mamma och theo och sen typ städade jag / dammsugade / torkade golv . Idisen kom också förbi en sväng för att hämta en klänning och sen jobbade jag lite. Isse var ju på skejtfest så jag var totally alone with my head on the phone.

IDAG är det lördag. Jag är fortfarande förkyld *SURPRISE* . Vakna 7 för jag kunde inte andas. Men idag är det ju valborgs, det kan man fan inte missa. Vi har hyrt lokal och allt woop wooooop. Och jag ska äntligen få vara med min Isse . Fy i bubblan vad jag saknat honom i veckan!!!! Nu ska jag duscha av mig min bus och sen ska jag på stan klockan 10 prick för då hoppas jag att det är lite folk. Jag vågar seriöst inte gå på stan längre hehe sad but true. JAJA vi hörs kanske imorn eller måndag 😀 hoppas ni får världens bästa valborg <3

 

 

Hehehe alltså faceswapen på mig och isse, så fina :* Hade dock önskat att jag kunde få behålla hans tandrad på heltid hhi

Kommentarer (0)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *