Valborgsoutfit

HEJ BABES. Jag är fortfarande förkyld som fan, en never ending story känns det som. Hur blir man frisk??? Dricka ren whiskey? eller är det en myt?

 

IGÅR jobbade jag till 5 och det var den jobbigaste dagen i mitt liv. Jättemycket på jobbet eller så kändes de ba som det för att jag var sjuk helt enkelt. När jag kom hem fråga Fanny om jag ville följa på Coop och de ville jag såklart hihi. Passade även på att locka med henne på systembolaget när jag ändå fick skjuts för det är så jävla jobbigt att gå hem med dom tunga jävla kassarna. Funderar allvarligt på att köpa en sån här shoppingbag med hjul som pensionärer har. Så jävla behändigt !! Så vi shoppade loss på systemet och sen for vi på coop forum som planerat. Fannys mission var att köpa brun utan solen som jag tipsat om hihi. Hoppas hon blir vacker annars får jag spö

 

När jag kom hem städade jag, tvättade håret och gick och la mig. Hann träffa isse typ en halvtimma innan han skulle iväg igen och jag var dum hela halvtimman hehhe neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !! hade en dålig dag igår me andra ord hehe

 

IDAG ÄR DET FREDAG 😀 Äntligen. Jag försovde mig och vakna en halvtimma innan jag skulle fara 🙂 Lyckades somna om och drömde att jag var på jobbet LOL…… men blev inte jättesen men är skitful . Och skitförkyld om sagt. Längtar tills jag ska hem och kurera mig. Fast isse är ju borta ikväll med så ingen kan VABBA mig :'( Men ska helt enkelt ba vila och försöka bli frisk ikväll… Med eller utan whiskey, de återstår att se. Hoppas ni mår bättre än mig. Och att ni får en wonderful weekend love u so much hugs and kisses goodbye <3

 

 

Juste , provade även lite outfits när jag kommit hem från Coop så nu vet jag vad jag ska ha på lördag hehe. ÄLSKAR när man hittar en outfit som man känn ba ”YES”!!!!, det är inte ofta man den känslan klår fan allt hihihi.. Älskaaaaaar klänningen och skorna och jackan jag ska ha hihi. Älskar allt som är beige / nude / taupe / you know it / at the moment.

 

 

Skorna hittar ni HÄR och klänningen HÄR

 

 

Kommentarer (1)
  • S

    Jag hörde om en kvinna som stoppade en vitlöksklyftta i röven, allstå i analen. Och hon blev aldrig förkyld igen. Värt o prova?? hahahha! Är man desperat så är man desperat :p …

    Ps: du är klockren tjejen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *